زمان آینده‌ی ساده در گذشته

مقدمه:

در زبان انگلیسی چند زمان وجود دارند که از تلفیق زمان‌های گذشته و آینده به دست می‌آیند. این زمان‌ها اگرچه در گقتار روزمره بسیار بکار می‌روند، اما معمولاً در هر آزمونی مورد سوال قرار نمی‌گیرند. اما یک زبان ‌آموز خوب باید این زمان‌ها را هم تمرین کرده و یاد بگیرد تا تسلط بهتری به قواعد زبان انگلیسی داشته باشد. در این مقاله قصد داریم زمان آینده‌ی ساده در گذشته را معرفی کرده و کاربرد آن را مورد بررسی قرار دهیم.

زمان آینده‌ی ساده در گذشته چگونه زمانی است؟

فرض کنید که ساعت پنج عصر دوستتان را درخیابان می‌بینید. پس از خوش و بش با او به او پیش‌نهاد می‌دهید که ساعت هشت با هم به سینما بروید. دوستتان پیش‌نهاد شما را پذیرفته و به شما می‌گوید که ساعت 7 شما را در مکان خاصی ملاقات می‌کند تا با هم به سمت سینما بروید. در نظر داشته باشید که ساعت 7 نسبت به العان که ساعت 5 است، یک زمان در آینده محسوب می‌شود. شما ساعت 7 به مکان مورد نظر می‌رسید اما دوستتان آنجا نیست. پس از یک ساعت انتظار دوستتان همچنان به آن مکان نرسیده است و شما تصمیم می‌گیرید به تنهایی سینما بروید. در چنین شرایطی ممکن است با خود بگویید: ” دوستم گفت که ساعت هفت میاد ولی نیومد. پس خودم تنهایی میرم سینما” . در اینجا شما از ساختار آینده‌ی ساده در گذشته استفاده کرده‌اید زیرا ساعت 7 که نسبت ساعت 5 یک زمان آینده محسوب می‌شد اکنون نسبت به ساعت 8 یک زمان گذشته محسوب می‌شود. پس هر گاه بخواهیم به عملی اشاره کنیم که نسبت به یک زمان، آینده و نسبت به زمان دیگر، گذشته به حساب بیاید، از ساختار آینده ساده در گذشته استفاده می‌کنیم.

فرق بین حال ساده و حال استمراری از نظر کاربردی

از نظر کاربردی نیز بین این دو زمان تفاوت‌های محسوسی وجود دارد. در حالت کلی، زمان حال ساده برای بیان حالت یا امور روزمره و همیشگی بکار می‌رود. یعنی اموری که مدام تکرار می‌شوند را در قالب زمان حال ساده بکار می‌بریم. اگر به جملات بالا دقت کنید، متوجه می‌شوید که جملاتی که در قالب زمان حال ساده بکار رفته‌اند، امور روزمره و همیشگی را توصیف می‌کنند در حالیکه جملاتی که در قالب زمان حال استمراری بکار رفته‌اند، به همین لحظه اشاره دارند. این اساسی‌ترین تفاوت بین زمان حال استمراری و حال ساده است. اگر مقالات مربوط به این دو زمان را در وب سایت انگلیش توسکا خوانده باشید، می‌دانید هر یک از این زمان چند کاربرد دیگر نیز دارند که در اینجا به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

ساختار آینده‌ی ساده در گذشته چگونه ساختاری است؟

برای بیان یک جمله در قالب این زمان ابتدا فاعل جمله را می‌آوریم و سپس فعل would را به همراه یک مصدر بدون to بکار می‌بریم. توجه داشته باشید که این زمان غالباً در حالت نقل قول غیره مستقیم بکار می‌رود. پس چنین جملاتی معمولاً با عباراتی مانند he said یا he told me شروع می‌شوند. پس فرمول زمان آینده‌ی ساده در گذشته به شکل زیر است:

Subject + said that/ told me/us that + would+ bare infinitive + rest of the sentence

برای درک بهتر این موضوع به چند مثال زیر توجه کنید

John: I will arrive at your house at 8 o’clock. (it’s 7 o’clock now)

جان در ساعت 7 به راس می‌گوید: ساعت 8 میرسم خونتون

Ross: Good, I’ll cook a great dinner

راس در پاسخ به جان می‌گوید:  خوبه، منم یه شام عالی درس میکنم

Ross: John told me that he would arrive at 8 o’clock. (it’s 9 o’clock now)

اکنون که ساعت 9 شده راس با خودش می‌گوید: جان گفت که ساعت 8 میرسه

 

چند جمله نمونه

جملات زیر به شما کمک می‌کنند زمان آینده‌ی ساده در گذشته را بهتر یاد بگیرید. توجه داشته باشید که در این مثال‌ها جمله‌ی اول اشاره به عملی در زمان آینده دارد و در جمله‌ی دوم به همان عمل در زمانی بعد از زمان آینده‌ اشاره می‌کند.

 

A: Sara: I will call you on Monday. (It’s Saturday now)

B: Sara said that she would call me on Monday. (It’s Tuesday now)

A: I will return your book on Friday. (It’s Thursday)

B: You told me that you would return my book on Friday. (It’s Sunday)

A: We will be home by 6:00 p.m. (It’s 2:00 p.m.)

B: They said that they would be home by 6: p.m. (It’s 7:00 p.m.)

 

حالت منفی زمان آینده‌ی ساده در گذشته

برای منفی کردن جملاتی که زمان آن‌ها آینده‌ی ساده در گذشته است، تنها کافی است فعل will not یا won’t را به would not یا wouldn’t تغییر دهید. برای درک بهتر این موضوع به دو مثال زیر توجه کنید.

Jack: I will not smoke again

John: Jack told me that he would not smoke again

Sara: I won’t go to school this week

Sam: Sara told us that she wouldn’t go to school this week

حالت سوالی زمان آینده‌ی ساده در گذشته

برای سوالی کردن جملاتی که ساختار آینده‌ی ساده در گذشته دارند از فعل did کمک می‌گیریم. در حالت سوالی این زمان مخاطب با پرسیدن سوال می‌خواهد مطمئن شود که فاعل جمله قول انجام عملی در آینده داده است یا نه. مثال‌های زیر به شما در درک بهتر این مطلب کمک می‌کنند. دقت کنید که در این مثال‌ها، جمله‌ی اول مثبت بوده و جمله‌ی دوم حالت سوالی دارد.

I will go shopping after work

Did she say that she would go shopping after work

The game will start at 5: 00

Did he say that the game would start at 5:00

نکته: همانطور که در ابتدای این مبحث ذکر کردیم، زمان آینده‌ی ساده در گذشته از ادغام دو زمان تشکیل میشود. بنابراین برای یادگیری این زمان باید ابتدا زمان‌های گذشته‌ی ساده و آینده‌ی ساده را بخوبی یاد گرفته باشید. همچنین فراموش نکنید که کاربرد اصلی این زمان در نقل قول غیره مستقیم است. پس از مطالعه‌ی این مطلب می‌توانید به منظور ارزیابی خود، تست های زیر را جواب دهید.

 

نتیجه گیری

همانطور که در ابتدای این مقاله ذکر شد، شناخت تفاوت‌های موجود در بین ساختار‌های زبان انگلیسی به درک عمیق تر زبان آموز از دستور زبان ختم خواهد شد. به همین منظور هر گاه که یک زمان جدید را یاد می‌گیرید، سعی کنید که با تمرین و تست زنی فراوان تسلط خود بر آن زمان را افزایش داده و به دنبال یافتن تفاوت بین آن زمان با زمان‌های دیگر باشید. حال که تفاوت دو زمان حال ساده و حال استمراری را یاد گرفته‌اید، سعی کنید به سوالات زیر پاسخ صحیح بدهید.

/8
0 رای, 0 میانگین
4

Future tense in past

با توجه به مطالب گفته شده به سوالات پاسخ دهید.

1 / 8

I will come to your place in the evening

2 / 8

We will arrive at the airport by sunset

3 / 8

I will be studying on Friday afternoon

4 / 8

Sara will not go to the party on Monday

5 / 8

We won’t go to the cinema on Sunday night

6 / 8

The train will leave in ten minutes

7 / 8

Nobody will visit him this evening

8 / 8

I will be home by 10 p.m

امتیاز شما

نتیجه آزمون را در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید.

Facebook Twitter
0%

لطفا به این آزمون امتیاز دهید!

دانلود فایل

بیشتر بخوانید

مقدمه: فکر کنم همه‌مان می‌دانیم و توافق داریم که شبکه‌های مجازی آمده‌اند که در زندگی ما بمانند و جزوی از روزمره‌ی بسیاری از ما شده‌اند. هر کسی را که می‌شناسیم عضوی از یکی از این شبکه‌های اجتماعی هستند، چه اینستاگرام باشد یا فیسبوک و تیک تاک، چه شبکه‌های مختلف دیگری که...

متن و ترجمه آهنگ Numb از Linkin Park

مقدمه یکی از محبوب‌ترین و موفق‌ترین آهنگ‌های گروه Linkin Park، آهنگ "بی‌حس" یا همان “Numb” است که به موضوع فشار و توقعات والدین می‌پردازد. این آهنگ از دیدگاه نوجوانی است که از والدین خود احساس افسردگی و خفگی می‌کند و می‌خواهند او شخص دیگری باشد. نوجوان می‌خواهد بیشتر...

نظرات

0 Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *